Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik evler fabrikada hazırlanıp müşterinin yerinde montajlanmaktadır. Hazır duvar panellerinin cıvata ve clinch sistemiyle bağlanarak oluşturulduğu bu sistem prefabrik yapı sistemi olarak adlandırılır.

Aydınlatma ve su armatürlerine varana kadar tüm malzemeler prefabrik villa fiyatlarına dahil olarak modern fabrikada hazırlanır. Yeriniz nerede olursa olsun başka malzemelere ihtiyaç duyulmadan eviniz kullanımınıza hazır halde kurulur.

Karmod Kabin: Karmod bekçi kulübesi kalitesi ve konforuyla kabinde ilk tercih edilen hazır yapı konumuna sahiptir.

Prefabrik ev modellerimiz aslında mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çok ihtiyacı olan ev planını oluşturmaya yönelik tasarlanmaktadır.

Tıpkı dubleks prefabrik evlerde olduğu gibi farklı metrekare seçeneklerine sahip tek katlı prefabrik ev seçenekleri de, fark yaratan tasarımları ile müstakil bir ev hayali kuran alıcılar için beklentiyi yükselten ve hayalleri gerçek kılan bir seçenek oluyor.

Karmod prefabrik binaların dış duvarları ten cm kalınlığında straforlu panel sisteme sahip olup klasik betonarme binadan çAlright daha fazla ısı ve ses izolasyonu sahiptir.

Tiny houselar tekerlekli römorklu ruhsatlı ve plakalı olduğunda imar izni olmadan arsada ikamet edip elektrik ihtiyacını güneş paneli ile su ihtiyacını depo ile çözebilen yapılardır. Bunlarında fiyatları 139.900 tl den başlamaktadır.

Bu nedenle perfabrik yapılar israfsız üretim sistemiyle imal edilmektedir. Bu durum prefabrik ofis fiyatlarına avantaj olarak yansıtılmakta prefabrik ev modelleri ofis inşa maliyeti tercih eden müşteriler lehinde aşağılara inmektedir. Kısa sürede inşa edilmesinin getirdiği bir avantaj da ofisin çok daha kısa süredelerde faaliyete alınması ve ofis yapı amortisman giderlerinin ortalamasını düşürmesidir. Siz de yönetmi binası, satış ofisi gibi çAlright sayıda iş yeri ihtiyacınızda Karmod’u tercih edin ofisinizi dert etmeyin. 50 metrekareden çAlright katlı büyük metrajlara kadar hazır ofisinize kısa sürede en cazip fiyatlarla sahip olun.

Kolay kurulumu sayesinde kolaylıkla değiştirilebilir bir yapıya sahip olan tek katlı prefabrik evler, ihtiyaç halinde büyütülebilme imkanı sunarken evin iç prepareını değiştirme avantajı da sağlıyor.

Müstakil konutta en çOkay tercih edilen modeller arasına giren prefabrik evin avantajları yapı sistemini bilmeyenlerce merak ediliyor.

Olası bir durumda tekrar kurulum imkanı da bulunmaktadır. Aynı zamanda prefabrik evler, kullanılan malzemeler nedeniyle betonarme evlerden daha tasarruflu yapılardır.

Banyoların hepsine yeşil alçıpan uygulaması yapılmaktadır, fayans uygulamasını daha uygun bir şekilde yapılsın diye.

Prefabrik evler, Nevyap'ın yenilikçi ve kaliteli yaşam alanları yaratma vizyonunun bir parçasıdır ve present day yaşamın ihtiyaçlarına cevap verir.

Prefabrik villa tercihinde bir önemli neden de çAlright sayıda işçilik uygulaması gerektiren usta Arrange etme sorununu ortadan kaldırmasıdır. Prefabrik villa kurulumu alanında uzmanlaşmış profesyonel ekiplerce gerçekleştirilir.

Report this wiki page